Andra & Victor

Stiu ca foarte multi dintre voi sunteti nerabdatori sa va vedeti fotografiile de la nunta, insa, desi sezonul de evenimente s-a incheiat, pentru mine abia acum incepe o perioada foarte aglomerata. Asa ca va rog sa mai aveti putina rabdare si promit ca ma ocup cu aceeasi seriozitate si atentie de fiecare eveniment in parte. Intre timp a venit vremea rece si din pacate am ramas restant cu doua sedinte foto pe care nu am reusit sa le mai facem, dar cu siguranta vom recupera imediat ce vremea o sa fie mai prietenoasa cu noi 🙂 .

Anul acesta am fost plecat doar de doua ori departe de casa, dar se pare ca anul viitor se anunta a fi unul cu multe calatorii, abia astept. De data aceasta am plecat la Ramnicu Valcea pentru nunta Andrei si a lui Victor, unde am fost primit cu caldura si cu bratele deschise de toata lumea si m-au facut sa ma simt ca un prieten de-al lor, iar asta nu poate decat sa imi faca munca mai placuta si mai usoara. Mai mult decat atat, am avut bucuria sa descopar doi tineri care pur si simplu iubesc aparatul de fotografiat sau aparatul ii iubeste pe ei pentru ca am facut impreuna atatea fotografii cum nu am facut cu nimeni pana acum iar dovada stau si cele doua sedinte foto suplimentare, pe langa cele din ziua cununiei civile sau a nuntii. Si daca tot sunt atat de fericiti in fata camerei, mai bine ma opresc aici cu detaliile si va las sa ii cunoasteti in fotografiile de mai jos.

Dragi mei, timpul petrecut cu voi a fost minunat si va spun sincer ca as face cate o sedinta foto cu voi in fiecare luna, atat de bine m-am simtit. Si ca sa inchei cum ii place lui Victor, toata aventura noastra impreuna si suprinsa mai jos, nu avea cum sa fie altfel decat “miere” 🙂 .

Cu drag,

Vali

PS: In ziua nuntii am fost insotit de Cristian Lazarescu, un coleg fotograf din Ramnicu Valcea si un om deosebit. M-a ajutat foarte mult in ziua respectiva, iar doua din cadrele de mai jos sunt facute de el. Cristian, multumesc mult pentru ajutor si pentru primirea calduroasa!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  1. […] de nici nu știu când au trecut două ore. Da, a contat și faptul că ne știam de la nunta Andrei și a lui Victor (prieteni foarte buni), dar oamenii ăștia sunt atât de faini încât m-am îndrăgostit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *