Tudor

Chiar daca nu am mai postat de mult un botez, nu am renuntat sa fotografiez si astfel de eveimente. Ba din contra, incep sa imi placa din ce in ce mai mult, mai ales ca seamana putin cu fotografia documentara de familie, cea care pentru mine are un loc bine rezervat in suflet. Este singurul tip de fotografie, pentru care as renunta sa fotografiez nunti chiar de maine. Din pacate acest termen de “fotografie documentara de familie” nu este foarte bine dezvoltat si cunoscut la noi, dar nici foarte bine inteles. Pentru majoritatea, fotografia de familie inseamna o sedinta foto in studio sau cateva ore in parc, zambind toata lumea la aparat. Nu spun ca asa este gresit, doar ca acest tip de fotografie pe mine nu ma defineste si nu ma atrage prea mult. Asa ca, in scurt timp voi reveni la sedintele mele foto preferate, cele de documentare a unor zile obisnuite din viata prietenilor mei dragi. Asta pentru ca doar ei ma accepta sa ii fotografiez cateva ore sau o zi intreaga, asa cum sunt ei zi de zi, nu cu “haine si zambet de shooting“?.

Botezul micutului Tudor, a avut loc intr-un loc absolut minunat, unde am promis ca ma voi intoarce pentru cateva zile de relaxare. Se numeste Valea Verde Resort, undeva in apropiere de Sighisoara si este un loc de poveste, dar in acelasi timp ancorat in realitatea rurala a zonei. Mancare delicioasa, proaspata si direct de la sursa naturala, cazare in case vechi ca la bunica, dar in conditii de hotel, iar peisajul te atrage si indeamna la o plimbare prin sat sau pe dealurile din jur, in miros de fan proaspat taiat. Nici reteaua telefonica nu functioneaza foarte bine, asa ca deconectarea de la tehnologie si toata agitatia orasului, se realizeaza in mod natural ?. Un loc de vis!

Mai jos, puteti sa vedeti cateva imagini de la acest botez drag mie, unde atmosfera a fost una relaxanta si de “incarcarea a bateriilor” pentru absolut toata lumea prezenta acolo.

Pe curand,

Vali

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *