Tudor, Cristina & Cosmin

BUCUREȘTI / The Wedding House

Nu cred că există miri să nu aibă emoții în ziua nunții, indiferent de gândurile sau motivele care le declanșează aceste sentimente. De la faptul că mireasa a visat toata viața la ziua nunții, până la cel mai mic detaliu, unul la care nici nu te-ai fi gândit vreodată că iți va provoca “fluturi în stomac”. Dar oare cum este să ai emoțiile dublate în ziua aceea? Poate doar cei care au stabilit și botezul copilului în aceeași zi cu nunta pot să descrie astfel de momente. Să simți atâta fericire și bucurie într-o astfel de zi, cred că este un sentiment tare frumos și clar cu multă încărcătură emoțională.

Chiar dacă eu sunt extrem de concentrat și focusat în ziua nunții, emoțiile m-au atins și pe mine langă Cristina, Cosmin și micuțul lor Tudor. Un eveniment relaxat, pentru că așa sunt și ei, într-un loc special, cum este The Wedding House. Număr pe degetele de la o mână locurile unde m-am simțit așa bine, iar ăsta este clar unul dintre ele ?. Felicitari celor care au creat acest colțișor fain și celor care aleg să iși petreacă momente importante din viața lor aici, într-un cadru natural și elegant cum este cel de la Poiana lui Stângă.

Cu drag și pe curând,

Vali

PS: Nici de această dată nu am fost singur, ci însoțit tot de Antonio. Face treabă din ce în ce mai bună, are site nou, evenimente, în curând va deschide și un studio foto, ce poate să fie mai bine pentru un fotograf așa dornic de aventură, cum este el ?.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *