Teodora & Andrei

Aceasta este o nunta tare draga sufletului meu si speciala in acelasi timp. Am fost flatat cand Teodora mi-a scris atat de frumos primul e-mail, intrebandu-ma ce date am disponibile in acest an, pentru a-si programa nunta in functie de disponibilitatea pe care o aveam eu 🙂 . Pe langa bucurie am simtit emotie si presiune in acelasi timp pentru ca voiam sa ma ridic la nivelul asteptarilor, cu atat mai mult cu cat aceste fotografii sunt singurele lor amintiri din acea zi (nu au avut videograf).

La nunta m-am simtit ca intre prieteni, asta pentru ca cei apropiati, chiar si bunicul, ma cunosteau deja de la cei doi. Pe el l-am remarcat inca de la cununia civila, fiind de-o eleganta clasica, cu un aer boem, pedant si in acelasi timp foarte simpatic. Petrecerea a avut loc in Fratelli, o locatie moderna, unde invitatii s-au distrat pe muzica excelenta a celor de la Jukebox.

Teodora, Andrei, sunteti un cuplu minunat! Ma bucur ca v-am putut fi aproape si sper ca aceste fotografii sa va aduca zambete si peste ani.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  1. Love your pictures and your style of wedding photography!
    ValPhotography – Hochzeitsfotograf Wien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *