Simona & Radu

Cand m-am intalnit pentru prima data cu Simona si Radu am fost placut surprins de povestea lor. Se cunosteau de numai cateva luni (desi erau colegi de serviciu de ceva timp) dar si-au dat seama foarte repede ca sunt pregatiti pentru urmatorul pas din relatia lor. Si ca sa fie si mai interesant, in prima vacanta impreuna, undeva pe o plaja din Dubai si-au cunoscut si nasii, iar pregatirile de nunta puteau deja sa inceapa.

Si-au organizat acest evenimnt pana in cel mai mic detaliu, asa ca, siguri pe ceea ce avea sa se intample in ziua nuntii, au reusit sa lase grijile deoparte si s-au bucurat din plin de fiecare moment in parte. Sedinta foto “after wedding” a fost o surpriza tare placuta pentru mine, pentru ca a avut loc intr-o ferma cu cai. Este pentru prima data cand imi doresc sa fiu in locul mirilor, nu pentru a fi suprins in fotografii ci pentru a ma bucura de prezenta cailor, pentru care am o pasiune inca din copilarie (poate cu ocazia altei postari va voi povesti despre fascinatia mea pentru cai sau poate chiar voi face o postare dedicata).

Simona, Radu, stiu ca asteptati cu nerabdare aceste fotografii, asa ca va las sa priviti povestea voastra in imagini si sper sa va placa la fel de mult cat imi place mie 🙂 .

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *