Simona & Marius

Ultima nunta din sezonul trecut a fost o reala placere pentru mine. Pe Vlad si Mariana, nasii celor doi, ii cunosc de peste 17 ani, daca nu chiar mai mult. Cu trecerea anilor, efortul readucerii aminte a unor momente din trecut, parca pare din ce in ce mai greu 🙁 . Vlad era coleg de liceu cu cel mai bun prieten al meu din copilarie si cu care am avut cateva experiente tare faine impreuna. M-a bucurat revederea celor doi si cu siguranta de vom mai intalni anul acesta, cand prietenul nostru comun revine in tara pentru cateva zile, dupa mult prea mult timp de cand nu ne-am vazut.

Asa am ajuns eu sa ii cunosc pe Simona si Marius, doi oameni sinceri si o prezenta placuta, fara a face mari eforturi pentru asta 🙂 . Clar sunt doi oameni norocosi si cu o energie pozitiva, pentru ca am avut parte de soare si de o vreme superba intr-o zi de toamna in care se anuntasera ceva precipitatii. Dupa ce ne-am bucurat de razele soarelui la sedinta foto si dupa cununia religioasa, petrecerea energica si plina de surprize muzicale a venit numai bine pentru a incheia o zi atat de frumoasa pentru doi oameni minunati.

Simona, Marius, m-am simtit tare bine la nunta voastra si bucur ca v-am fost alaturi intr-o zi atat de speciala pentru voi. Sper ca fotografiile de mai jos sa va bucure la fel de mult 🙂 .

Cu drag,

Vali

PS: Si cum era sa inchei sezonul fara Ciprian Plesca alaturi, cel care m-a insotit si m-a ajutat enorm tot anul. Ciprian, iti multumesc mult pentru tot ajutorul, iar daca vrei sa ma insotesti si anul acesta eu nu pot decat sa ma bucur la fel de mult de prezenta si ajutorul tau. Nu stiu daca tu ai invatat in tot acest timp ceva de la mine, dar eu sigur am castigat un prieten din toata experienta noastra. Anul acesta este unul special pentru noi (mai ales pentru tine) si abia astept noile experiente impreuna 😉 .

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *