Silvia & Neil

Scriam nu de mult, intr-un post anterior, despre nuntile tipic romanesti si ca mi-as dori sa se schimbe ceva in organizarea si desfasurarea lor, sa renuntam la o parte din traditiile care nu reprezinta absolut nimic pentru miri sau sa nu mai aruncam atat de  multa mancare dupa evenimente. Dar asta cu siguranta nu se va schimba usor si prea curand, pentru ca de fapt asta ne dorim noi romanii, in marea noastra majoritate. Am observant si ca, pentru majoritatea invitatilor nuntile au ajuns destul de plictisitoare. Stau toata seara la masa, asteptand tortul pentru a pleca mai repede acasa. Este adevarat ca sunt si foarte lungi petrecerile de nunta, mult prea lungi dupa parerea mea, iar aici discutia poate continua mult, dar poate in alte posturi ?.

Revenind, asta nu s-a intamplat si la inceputul lunii iulie, la nunta Silviei si a lui Neil. In schimb in ziua aceea, am simtit din plin denumirea populara a acestei luni din an: luna lui cuptor. Cu toate astea, desi ziua nu puteai respira pe strazile din Bucuresti, seara a fost ca un dus rece pentru mine. Asta pentru ca petrecerea a fost una extrem de energica si cu ringul de dans mai tot timpul plin. Si se datoreaza in mare parte prietenilor celor doi veniti din Anglia. Inca o data, strainii chiar stiu sa se distreze la nunti! Au dansat energic toata seara pe orice fel de muzica, desi nu cred ca erau obisnuiti cu petrecerile noastre de nunta atat de lungi ?.

Silvia, Neil, va doresc sa va iubiti mereu asa cum ati facut-o in ziua nuntii si cu siguranta veti avea o viata fericita si plina de zambete!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *