Ruxandra & Ionut

Nuntile cu un numar mic de invitati, mai restranse, au un farmec aparte. Poate si pentru ca nu este asa mare agitatie in ziua respectiva, emotiile se simt mai intens iar mirii se bucura de fiecare moment in parte, sunt mult mai relaxati. Exact asa a fost si nunta Ruxandrei si a lui Ionut. Nu stiu cum sunt cei doi in fiecare zi, acasa, la job sau intre prieteni, dar va pot spune ca eu am descoperit doi oameni extrem de calmi, calzi, emotionati si atenti unul cu celalalt. Mi-a facut o mare placere sa le fiu in preajma, iar dupa cele 18-20 de ore petrecute langa ei, cred ca mi-au transmis si mie din energia lor pozitiva 🙂 .

Ruxandra, Ionut va doresc sa ramaneti la fel de sinceri si sa va bucurati mereu de momemtele petrecute impreuna, va potriviti de minune 🙂 . Stiu ca sunteti nerabdatori sa vedeti cum am surprins ziua aceea de vara tarzie si atat de speciala pentru voi, asa ca nu va mai tin pe jar si va las in continuare cu o mica parte din amintirile nuntii voastre.

Cu drag,

Vali

PS: Ciprian Plesca a fost alaturi de mine pana la petrecere si m-a ajutat foarte mult, asa cum o face de fiecare data. Pe langa ca mi-a fost si imi este de un real ajutor, face si fotografii excelente cu care ma surprinde mereu placut 😉 . Thanks my friend!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *