Ramona & Laurentiu

Voi avea un sezon plin, asa ca ma grabesc sa va arat deja prima nunta din acest an. Sper sa reusesc ca pana la final sa predau toate evenimentele la timp, iar daca voi intazia putin la cele de la sfarsitul sezonului, sper sa am intelegere din partea mirilor, dar vreau sa ma ocup de fiecare eveniment in parte la fel de serios si de responsabil, asa cum am facut-o pana acum.

Trebuie sa recunosc, ca atunci cand am citit primul mail primit de la Laurentiu, am crezut ca nu o sa lucram impreuna. Asta pentru ca erau cateva detalii cu care eu nu am rezonat foarte bine, detalii pe care i le-am explicat inca de la inceput. Ei au inteles foarte bine modul meu de lucru si in final decizia a fost ca eu sa fiu fotograful nuntii lor, iar asta m-a bucurat foarte tare. Cu atat mai mult cu cat in spatele unor mailuri sau telefoane, de foarte multe ori descoperi oameni minunati si foarte draguti. Asa a fost si in cazul lor si mi-a facut o mare placere sa le fiu alaturi in acea zi.

Ramona, Laurentiu, ma bucur ca v-am intalnit si va multumesc pentru incredere. Sper ca ceea ce vedeti azi pe blog, sa va faca vacanta si mai placuta in continuare 🙂 .

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *