Raluca & Stefan

De ceva vreme ma tot gandesc sa renunt la textul de pe blog si probabil ca o voi face la un moment dat. Nu prea ma pricep la cuvinte, asa ca cel mai bine ar fi sa spun povestile mirilor mei doar prin fotografii. Motivul pentru care nu am facut-o pana acum, este ca intalnesc de fiecare data persoane care ma fac sa scriu cateva cuvinte despe ei si despre experientele minunate pe care le am in ziua nuntii.

Raluca si Sfefan sunt mirii mei preferati de cand fac fotografie de nunta si nu exagerez cu nimic cand spun asta. Fiecare cuplu pe care l-am fotografiat pana acum are ceva special, imi place de fiecare in parte si ma atasez sufleteste de toti mirii mei si de povestea lor, insa cei doi mi-au ramas adanc in suflet pentru ca sunt cei mai sensibili, sufletisti si draguti oameni pe care i-am intalnit. O persoana atat de sensibila cum este Raluca, nu avea cum sa nu iubeasca fotografia 🙂 si am fost placut surprins sa aflu ca ea preda fotografie unor oameni in varsta, la Clubul Seniorilor. M-a bucurat concurenta facuta de elevii Ralucai in ziua nuntii si privindu-i pe ei cum se agitau cu aparatele foto in mana sa faca cele mai bune poze, am facut un arc peste timp si mi-am imaginat ca exact asa voi fi si eu peste vreo 30-40 de ani 🙂 . Ziua nuntii a fost plina de momente speciale, care de multe ori ma emotioneaza si pe mine, desi stau destul de retras, incercand doar sa le surprind. Stefan este de departe cel mai bun “economist-dansator” pe care l-am intalnit si mi-a facut o mare placere sa fiu in preajma lor pana dimineata 🙂 .

Raluca, Stefan you really rock! Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si sunt sigur ca ne vom revedea curand. Sa ramaneti la fel de veseli, optimisti si plini de energie!

Cu drag,

Vali

PS: Vlad Lodoaba, coleg si prieten comun cu Raluca si Stefan, a facut posibila aceasta intalnire frumoasa. Multumesc mult, Vlad! 😉

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  • MATEI
   March 14
   Reply

   Thank you for your kind words!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *