Paula & Sorin

MANGALIA / New Belvedere

Am rămas puțin în urmă cu postările aici pe blog, dar promit să revin la un ritm normal și să vă arăt toate evenimentele fotografiate până acum, chiar și cele de anul trecut. Și cum este sezon estival, iar Mangalia pentru mine reprezintă începutul celei mai frumoase povești din viață, azi vă arăt câteva imagini de la o nuntă tare draga mie, de la malul mării. Ce mă leagă pe mine de Mangalia? Pai după ce am purtat cu mine ceva timp, “prețiosul inel”, fix aici mi-am făcut curaj să îl scot și să o întreb pe Dana dacă vrea să fie soția mea ?. Nu la Paris cum era frumos, nu în Thailanda cum e la modă, ci la Mangalia. Așa că, pentru mine acest loc va rămăne mereu unul de suflet.

Cât despre Paula și Sorin, vă las să descoperiți voi cât de minunați sunt, în imaginile de mai jos. Au avut o zi încărcată de emoție, multă emoție, bucurie și lacrimi de fericire. Iar eu ce pot să îmi doresc mai mult, decât să surprind astfel de momente autentice și sincere. Și dacă pe lângă toate astea, adaugi și muzică bună cu una dintre cele mai faine trupe de la noi (aici mă refer la Trupa Jukebox), petrecerea este una pe care să o ții minte mult timp după aceea. Nu este ultima mea întalnire cu cei doi, așa că o să îi revedeți anul acesta, tot aici pe blog ?.

Cu drag și pe curând,

Vali

PS: Nu am fost singur la această nuntă, ci însoțit tot de vechiul și bunul meu prieten Ciprian Plesca. Mulțumesc mult pentru ajutor, my friend!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *