One day

Pe langa fotografia de nunta si cea de botez, imi plac si sedintele foto de familie. Dar nu oricare, ci imi plac acele sedinte sau sesiuni foto in urma carora ramai cu amintiri pure, nealterate de cadre regizate sau clasicul “zambet la aparat”, imi plac fotografiile la care te uiti cu drag si peste mult timp. Asa am ajuns sa fac un experiment, iar acum sa dedic o pagina separata pe blog unor astfel de sedinte foto sau mai bine zis unor astfel de fotoreportaje de familie.

Alina si Andrei, imi sunt unii dintre cei mai dragi si apropiati prieteni. Fac parte dintre acei prieteni de care nu stii foarte bine daca nu cumva sunt chiar familia ta 🙂 . De cand a aparut Alex in viata lor, a aparut absolut natural, firesc si in viata noastra (a mea si a Danei). Il iubim, il adoram si abia asteptam momente sa il revedem si sa ne jucam cu el. Cum am ajuns sa facem aceasta sedinta foto? Andrei mi-a spus ca si-ar dori niste poze cu ei trei, doar ca eu nu am vrut o sedinta foto clasica, ci o documentare naturala a unei zile intregi din viata lor, de dimineata si pana la baita de seara. Ce a iesit, vedeti mai jos 🙂 .

Alina, Andrei si Alex, sper ca aceasta experienta a noastra sa creeze un precedent indragit si de alte familii. Va multumesc ca ati fost atat de deschisi! 🙂

Cu mult drag,

Vali

2 Comments

 1. Vali, din punctul meu de vedere, asta este cea mai buna poveste in imagini pe care ai facut-o de cand te cunosc! Imi place foarte, foarte mult si cred ca e un drum pe care trebuie sa-l continui! Bravo!

  • MATEI
   March 29
   Reply

   Mersi mult, Marian! Este o poveste pe sufletul meu si cu siguranta nu am sa ma opresc aici 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *