Oana & Ionut

Cel putin o data pe an fotografiez o nunta altfel, o nunta care nu este in tiparele celor din Romania. O spun cu parere de rau, pentru ca mi-as dori sa fac asta mai des, dar sunt optimist si cred ca timpul le va rezolva pe toate. Si sper ca in viitor sa nu se mai tina cont atat de mult de traditiile despre care o mare parte din miri nici nu stiu ce reprezinta sau ce semnificatie au. Le fac doar pentru ca asa vor parintii, ca “asa se face”, asa au vazut la altii sau ca o sa “vorbeasca lumea” ca la nunta lor a fost altfel. La nunta de sambata trecuta nu au fost sarmale in meniu, dar nici altceva in loc. Perfect, asa cu siguranta s-a aruncat mai putina mancare la gunoi dupa eveniment. Imi doresc, in cativa ani, pana sa ma las de fotografiat evenimente, sa avem nunti ca in afara, la care masa se serveste la inceputul serii (ceva mai buna si nu atat de copioasa ca la noi), iar apoi urmeaza cateva ore de petrecere intensa, fara sa mai fie intrerupta distractia de sosirea…vesnicelor sarmale ?.

Tot legat de traditii si de vorbe din popor, se spune ca ploaia in ziua nuntii aduce noroc sau belsug, asa ca sper sa fie adevarata aceasta zicala si sa se bucure de ea Oana si Ionut. Cu cei doi si bineinteles toti cei apropiati lor, m-am vazut direct la restaurant, unde a avut loc si cununia religioasa. Un loc in care eu merg de fiecare data cu drag si in care sunt primit cu bratele deschise de oamenii dragi de acolo, adica de cei de la “I Do Weddings”. Pe langa tinuta nu tocmai clasica a celor doi sau lipsa primului dans al serii, nu au respectat mai toate momente care se fac in mod obisnuit la o nunta, dar in schimb, au vrut ca seara sa le fie incantata asa cum se facea odinioara la nuntile romanesti, de un taraf de muzica autentica lautareasca ?.

Oana, Ionut, ma bucur ca v-am cunoscut si va doresc sa ramaneti la fel de veseli, nonconformisti si dezinvolti toata viata!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *