Nicoleta & Daniel

In urma cu sase ani, cand inca nu eram fotograf de nunta cu acte in regula, am simtit pe pielea mea cat este de complicat si ce batai de cap iti da organizarea unei nunti. Ne-am organizat singuri nunta si am inceput initial cu o lista de restaurante, la care s-au adaugat alte zeci de liste cu diverse, ca in final sa folosim o intreaga agenda pentru evenimentul nostru. Drumuri, intalniri, probe, vizionari, negocieri si cate si mai cate. Nu cred ca stiam atunci foarte bine ce inseamna un wedding planner si probabil am vrut sa mai reducem si costurile unui buget care crestea pe zi ce trece si am renuntat la ideea de a avea pe cineva care sa ne ajute cu organizarea. Daca ma intreaba cineva acum, ce as shimba la nunta mea, asta ar fi primul lucru pe care l-as face: m-as intalni cu un wedding planner inainte de toate. Sincer, nici nu stiu cat costa un astfel de serviciu, daca e accesibil sau costisitor, dar de cand sunt in domeniul acesta, pot spune cu mana pe inima ca o astfel de persoana merita din plin luata in calcul si felicit mirii care aleg aceasta varianta.

Nicoleta si Daniel au facut aceasta alegere si nu au regretat absolut deloc. Am vazut asta inca de la prima noastra intalnire, cand Nicoleta era extrem de relaxata si spunea cu zambetul pe buze ca se va ocupa Victorita de absolut tot ?. Apoi am observat si relaxarea din ziua nuntii, cand cei doi trebuiau doar sa zambeasca si sa se bucure de fiecare moment in parte, pentru ca totul era pus la punct de wedding plannerul lor. Dupa nunta, cand am mers la sedinta foto, mi-au confirmat cat de lipsiti de griji si stres inutil au fost cu tot ce a reprezentat nunta, tocmai datorita acestei alegeri bine facute inca de la inceput. Ca sa nu mai zic de noi, fotografii, videografii, suntem mult mai relaxati, stiind ca totul este in regula cu organizarea si concentrandu-ne mai mult pe ceea ce avem de facut. In rest, vedeti si voi in pozele de mai jos ca sunt un tip norocos sa am mereu parte numai de miri minunati si cu care imi face placere sa-mi petrec timpul. Fie el in ziua nuntii sau nuĀ ?.

Nicoleta, Daniel, va multumesc pentru rabdarea cu care ati asteptat cuminti aceste fotografii si sper sa merite toata aceasta lunga asteptare. Va imbratisez!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *