Nicoleta & Alex

Atunci cand intalnesc oameni frumosi, munca mea de fotograf devine mai usoara si de fiecare data mai placuta. Si cand spun oameni frumosi, nu ma refer la aspectul fizic (desi in cazul de fata este evidenta si aceasta latura), ci la oameni calzi, cu sufletul deschis si cu care iti face placere sa tot stai de vorba. Nicoleta si Alex m-au cucerit de la prima intalnire, cu calmul si bucuria cu care mi-au povestit toate detaliile nuntii lor. Nu stiu daca acesta este un motiv in plus pentru care imi sunt atat de dragi, dar i-am spus Nicoletei de cand ne-am cunoscut, ca atunci cand vorbesc cu ea parca o vad pe nepoata mea Alexia peste cativa ani 🙂 (seamana atat fizic, cat si la voce, gesturi).

Ziua nuntii a fost una lunga, cu pregatirile  care au inceput de dimineata, dar a fost una extrem de placuta langa cei doi, prietenii si familia lor. Asta si pentru ca si-au organizat timpul foarte bine si nu am facut absolut nimic pe fuga, nici chiar sedinta pentru care imi doresc de fiecare data mai mult timp. Dupa nunta, am avut programata si cea de-a doua sedinta foto, pe care am facut-o in apropierea Bucurestiului, intr-un loc pe care l-as fotografia in cele mai mici detalii admirandu-i arhitectura si istoria, Palatul Ghica.

Nicoleta, Alex, va doresc sa ramaneti la fel de frumosi si de veseli, iar mai tarziu, cand veti privi aceste fotografii sa va aduceti aminte cu bucurie de acele zile frumoase de iunie 🙂 .

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *