Mihaela & Daniel

Odata cu drumul meu in fotografia de nunta si prezenta acestui blog, am facut si un pariu cu mine: voi publica toate nuntile pe care le fotografiez indiferent daca sunt intr-un catun indepartat sau la un castel din Franta sau Italia. Pana acum nu am avut norocul sa ajung in nici unul din aceste locuri (abia astept o astfel de ocazie ๐Ÿ™‚ ), dar m-am tinut de cuvant si absolut toate nuntile pe care le-am fotografiat sunt aici. Nu face exceptie nici aceasta nunta, care este โ€œatat deโ€ atipica, dar care tocmai prin aceste diferente de una clasica m-a facut sa imi placa asa mult.

Daca astazi pe blog nu vedeti nici o mireasa sau mire in clasicele tinute de nunta, asta nu inseamna ca postarea nu este cu si despre un astfel de eveniment. Da, azi nu avem rochie de mireasa pusa pe tocul usii, nu avem porumbei la biserica sau sedinta foto in parc, nu avem ballroom si piscoturi la intrare, nici macar duo de sarmale cu un ardei iute infipt in mamaliga, dar avem o petrecere la inaltime, la propriu chiar, pentru ca a avut loc la ultimul etaj al unui restaurant aflat intr-o cladire de birouri, cu oameni atat de relaxati. O petrecere cum rar vezi la noi, unde nu s-a stat la masa pentru patru feluri de mancare, dar unde s-au baut shoturi, cocktailuri si unde s-a dansat in picioarele goale, fara incetare pana dimineata. A fost una din cele mai energice si intense petreceri de nunta la care am fost.

Mihaela, Daniel, felicitari pentru ca sunteti asa de naturali! Ma bucur ca v-am cunoscut si va multumesc ca m-ati invitat la party-ul vostru (eu asa m-am simtit ๐Ÿ™‚ ). Acum va las sa urmariti cum a fost in noaptea aceea, undeva deasupra Bucurestiului.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *