Luiza & Dragos

Cand ma gandesc ca anul acesta voi schimba prefixul, ma cam sperii, dar in acelasi timp, imi spun ca parca nu arat asa batran ?. Desi firele albe au aparut de ceva timp, nu prea se vad datorita culorii deschise a parului, iar eu ma simt oricum inca tanar si energic. Doar barba ce ma face sa arat aproape de varsta reala. Asa par si eu putin mai matur, mai serios. Si daca tot ma simt tanar si plin de viata, am zis sa dau o fuga pana la mare, in mijlocul lunii septembrie. Doar asa, sa ma mai arunc o data in apa, sa stau putin la soare, doar cat sa mi se usuce sortul si apoi sa ma intorc in aglomeratul Bucuresti. Chiar asta am facut, dar bineinteles a doua zi, dupa nunta Luizei si a lui Dragos ce a avut loc in Mamaia.

O nunta intre un “baiet” moldovean si o “domnita” din Dobrogea, asa cum se descriu ei tare fain pe site-ul creat special pentru acest eveniment. Mai exact, este o varianta de invitatie online, cu fotografii, detalii despre cei doi si al lor eveniment. Pe langa cele cateva cuvinte dragute din descrierea lor de acolo, as mai adauga eu ca sunt doi tineri plini de viata, energici si mereu cu zambetul pe buze. Si ca sa imi reconfirme opinia despre ei, i-am reintalnit exact asa si dupa nunta, la sedinta foto ce a urmat. Sa tot ai miri asa faini! Cand fotografiez astfel de oameni, cifra prefixului ce se va schimba anul acesta, pare chiar mai mica decat cea care inca exista acum ?.

Luiza, Dragos, ma bucur ca v-am cunoscut si va doresc sa ramaneti tot asa veseli si plini de viata, multi, multi ani de aici inainte!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

One Comment

  1. April 27
    Reply

    unbelievable inspiration – genius paintings !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *