Lelia & Niels

BUCUREȘTI / Galeria Events

Orice inceput are si emotii. Prima zi de scoala, primul job, primul copil, prima iubire si tot asa… Sunt emotii firesti, poate de necunoscut, chiar daca poate stii totul despre ce va urma. Te gandesti cu o oarecare teama daca totul o sa iasa bine, asa cum ai visat sau asa cum iti doresti. Desi fac fotografie cu drag si nu mai este o noutate pentru mine, am emotii la fiecare inceput de sezon. Mai mult, am emotii in fiecare sambata dimineata inainte de eveniment. Sunt emotii pe care nu am cum sa le descriu. Emotii constructive, care se transforma repede in adrenalina si imi dau o stare de bine cu care fotografiez toata ziua. Cu siguranta cand nu o sa mai simt asta, o sa las aparatul foto deoparte si o sa imi caut alt drum. Dar nu cred ca o sa scap asa usor de emotiile astea ?.

Dupa o scurta pauza de primavara, revin cu prima postare de anul acesta si va prezint o nunta romano-olandeza. Desi dupa numele lor, ambii miri par sa fie straini ?, Lelia este partea romaneasca din aceasta poveste. Doi tineri tare faini, care au trait acest eveniment cu mari emotii, ca orice inceput frumos.

Cu drag si pe curand,

Vali

PS: Nu am inceput sezonul singur, ci alaturi de Antonio Socea. Atat cat ii permite timpul, pentru ca are si el un an plin de evenimente, eu il astept cu drag sa vina cu mine, ori de cate ori isi doreste. Multumesc mult pentru ajutor, Antonio!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *