Laura & Marian

Sunt in cea mai aglomerata perioada din an pentru mine, cu sedinte foto in cursul saptamanii, nunti in provincie si sper ca mirii de la finalul sezonului sa fie intelegatori si rabdatori 🙂 . Promit sa nu ii dezamagesc si sper ca asteptarea lunga sa merite pentru fiecare in parte.

Revenind la nunta lui Marian si a Laurei, nu stiu cum sunt oamenii in general din Moldova, dar pe mine m-a marcat si in acelasi timp m-a cucerit, calmul si rabdarea lui Marian din ziua nuntii. Cred ca orice s-ar fi intamplat in ziua respectiva nu l-ar fi scos din ritmul lui extrem de “asezat”. Laura fiind o fire mai activa, s-a implicat foarte mult in organizarea evenimentului, atenta la fiecare detaliu, unele aranjamente de pe mese fiind facute chiar de ea. De fiecare data cand merg in provincie sunt primit cu caldura de familia mirilor, de prieteni, asa cum s-a intamplat si de aceasta data si m-am simtit ca acasa.

Laura, Marian va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada in timpul sedintei foto si sper ca fotografiile de mai jos sa va bucure de cate ori le veti revedea.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *