Irina & Tudor

Pe Irina si Tudor i-am cunocut cu foarte putin timp inainte de nunta lor, cu toate ca semnasem contractul de mult, dar pentru ca ei locuiesc in Brasov, am comunicat doar pe mail si telefon. Asa ca, intr-o scurta trecere a lor prin Bucuresti, de la Brasov catre Constanta, locul natal al lui Tudor si unde a avut loc nunta, am descoperit doi oameni relaxati, veseli si cu care as sta ore in sir la povesti.

La fel de relaxati si veseli, dar cu ceva emotii, au fost si in ziua nuntii. Inconjurati de o familie numeroasa si de foarte multi prieteni inca de dimineata, emotiile au disparut si au ramas la fel de naturali, asa cum i-am cunoscut. La scurt timp dupa nunta, am facut o sedinta foto intr-un loc absolut minunat si in care timpul mi s-a parut a fi prea scurt pentru a profita la maxim de tot ceea ce era in jurul nostru. Este vorba de Castelul Cantacuzino din Busteni, un loc tare fain pentru sedinte foto si ideal pentru organizarea unei nunti.

Irina, Tudor, va multumesc pentru increderea pe care ati avut-o in mine si pentru rabdarea de care ati dat dovada asteptand aceste fotografii.

Cu drag,

Vali

PS: Ciprian Plesca m-a insotit si la Constanta, iar o poza din postarea de azi ii apartine. Multumesc mult, Ciprian!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *