Irina & Bogdan

Am sansa ca dincolo de faptul ca imi place sa fotografiez, si fac asta cu drag, sa traiesc momente minunate la evenimentele mele si asta pentru ca ajung sa lucrez cu niste oameni absolut minunati. Fiecare cuplu de miri pe care il fotografiez are ceva special si ma atasez sufleteste de ei, chiar daca cu unii poate ca nici nu mai am ocazia sa ma reintalnesc vreodata.

Stiu, ati vrea sa va povestesc cate ceva si despre detaliile nuntii postata azi. Dar ce rost ar avea sa va spun de pregatiri, biserica sau petrecere, cand nunta este despre cum sunt de fapt Irina si Bogdan, care mi-au intrat la suflet de la prima strangere de mana si nu au mai iesit de acolo. Nici nu aveau cum alfel, la cat de naturali, deschisi si sinceri sunt. Orele de munca langa astfel de oameni, trec atat de repede si placut, incat parca nu ai vrea sa vina dimineata, cand trebuie sa ne imbratisam si sa ne luam la revedere.

Irina, Bogdan, sunt tare norocos ca v-am fost fotogaf ­čÖé . Va imbratisez cu drag si sper ca pozele de mai jos sa fie asa cum v-ati dorit.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  • MATEI
   December 1
   Reply

   Thanks a lot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *