Ioana & Vlad

Desi am o memorie vizuala buna, in fiecare week-end intalnesc foarte multe persoane la evenimente si nu stiu cum se face, dar nu retin foarte multe chipuri, iar numele lor nici atat. Nu este si cazul Ioanei si a lui Vlad, pe care i-am cunoscut pentru prima data la nunta prietenilor lor Alexandra & Dan. Sunt cei care mi-au atras atentia atunci, ramanad in memorie cu imaginea lor de dansatori energici si veseli 🙂 .

La mai putin de un an, iata-ma la nunta lor. O nunta la care m-am simtit atat de bine, si pentru care nu a trebuit sa imi fac griji absolut deloc, pentru ca a fost o atmosfera atat de relaxata, incat aveam impresia ca nici nu as fi la munca, ci mai degraba la petrecerea unor prieteni. Tare fain este acest sentiment, sa stii ca mirii sunt atat de deschisi si au incredere totala in ceea ce faci. Si nu doar cei doi sunt atat de relaxati, veseli si energici, ci toata gasca lor de prieteni, cei de la care m-am incarcat cu energie toata seara.

Ioana, Vlad sunteti extrordinari si va multumesc ca m-ati facut sa ma simt la nunta voastra ca un prieten apropiat si datorita oamenilor ca voi, iubesc din ce in ce mai mult aceasta meserie. Va imbratisez si sper sa ne revedem curand la povesti 🙂 .

Cu drag,

Vali

PS: Ciprian Plesca a fost alaturi de mine si la aceasta nunta, iar una din fotografii ii apartine. Multumesc mult pentru ajutor, Ciprian!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  • MATEI
   November 22
   Reply

   Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *