Ioana & Andrei

Anul trecut pe vremea asta, pe cand terminam sezonul de nunti, am luat o decizie pe care nu as fi luat-o pana atunci nici daca cineva incerca sa ma convinga sa fac asta: mi-am lasat barba. Nu as fi crezut niciodata ca eu o sa port barba (si ca o sa-mi si placa). Si nu una oarecare, ci una care necesita ingrijire, la care am asociat si o mustata ce trebuie data cu ceara zilnic pentru a-si mentine forma. Tabieturi de barbat care se apropie de 40 de ani… Parca nu aveam atatea, imi mai trebuia unul ? Iar acum, cand la mine pe blog apar tot mai des miri cu barba, o sa spuna lumea ca poate am intrat intr-o secta ciudata sau poate ca am devenit hipster sau mai stiu eu ce.

Dar sa trec mai repede la subiect: azi vi-i prezint pe Ioana si Andrei. Doi miri nonconformisti, foarte sensibili, draguti si cu bun simt. Doi tineri care mi-au facut ziua nuntii mai usoara si extrem de placuta. Asa cum va povesteam in ultima postare, Ioana si Andrei fac parte dintre romanii care au ales sa plece din tara si sa duca o viata mai buna in afara ei, poate mai linistita si fara griji. Cu toate astea, au revenit in Romania pentru a fi alaturi de cei dragi cu ocazia unei zile atat de speciale si pe care au pregatit-o cu mari eforturi de la distanta. O zi in care temperaturile au atins cote maxime si pe langa toata agitatia, emotiile si stresul unei astfel de zile, cei doi au rezistat eroic pana la final, bucurandu-se de fiecare moment. Din pacate, imi pare rau ca intr-o zi atat de agitata, nu am avut timp si pentru o scurta sedinta foto, cu siguranta ne-am fi distrat maxim ?.

Ioana, Andrei, va multumesc pentru ca mi-ati facut deplasare la Onesti mai placuta decat mi-am imaginat si sper ca fotografiile de mai jos sa va aduca mereu aminte cu drag de ziua voastra speciala!

Cu drag,

Vali

 

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *