Inspiratie

Nu am mai postat nimic de ceva timp, dar trebuie neaparat sa impartasec cu voi experientele traite in ultimele doua saptamani in care m-am incarcat cu energie si inspiratie pentru tot anul, ba chiar mai mult 🙂 . Sa ii asculti pe cei mai buni fotografi de nunta din lume explicand cum au ajuns ei in top, ce fac la o nunta pas cu pas, de unde se inspira, ce tehnici folosesc, cum gandesc, etc. este de departe cea mai intensa si interesanta experienta pe care am trait-o pana acum. Cele doua zile de la Conferinta Fearless mi-au schimbat mult perceptia atat despre fotografie cat si despre viata si va asigur ca in noul sezon voi face tot ce tine de mine sa fiu “fearless”.

La cateva zile de la conferinta, bunul meu prieten Marius Barbulescu, era pus sub cea mai mare presiune de cand face fotografie de nunta si asta pentru ca unul dintre cele mai bune si cunoscute cupluri de fotografi de nunta din lume, Erin si Ben Chrisman, l-au rugat sa le faca o sedinta foto in Bucuresti. Am avut imensa placere sa fiu eu cel care il ajuta, iar momentele cu ei au fost…wow…si nu pot decat sa ii multumesc pentru aceasta experienta pe care nu o voi uita nicioadata (abia astept sa ii vad postarea 🙂 ).

Nu mi-am revenit prea bine din “socul” intalnirii cu cei doi si a venit ziua in care, pentru a doua oara, am fost prezent la workshop-ul lui Marius (dupa cel de anul trecut). L-am ajutat cu cateva detalii organizatorice, dar pe langa asta am invatat in plus o multime de lucruri noi si a fost picatura care a umplut paharul de inspiratie din aceasta perioada. Am intalnit oameni talentati, pasionati si foarte faini pe care abia astept sa ii reintalnesc si cu alte ocazii. Gata cu vorbele, imaginile vorbesc mai clar despre cat de fain este la workshop-urile lui Marius Barbulescu 🙂 .

Cu drag,

Vali

2 Comments

 1. Sunt foarte impresionat, Vali!!! Tu chiar poti (daca nu deja ai facut-o) nu numai sa ma ajungi din urma, dar chiar sa ma depasesti! Ma motivezi foarte tare! Fotografiile sunt excelente si iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul! Esti un prieten adevarat!

  • MATEI
   April 10
   Reply

   Hai ca esti tare! :)) Sunt departe de tine, dar sunt fericit pentru ca am norocul asta, sa invat de la cel mai bun 😉 . Eu iti multumesc pentru experientele traite impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *