Ina & Vlad

Poate va intrebati, de ce in fiecare postare povestesc cate ceva despre mine, ceva personal. Sau de ce nu scriu mai mult despre miri sau despre nunta lor. Este adevarat, acest blog este in mare parte despre fotografia de nunta, dar asta oricum va povestesc de fiecare data prin imagini. Fotografii care vorbesc de la sine si care va arata mai mult decat as putea eu sa va spun in cateva cuvinte despre nunta respectiva. In aceste imagini vedeti cum s-au simtit mirii in ziua nuntii, cat de tare au ras sau ce emotii au avut. In schimb, stiti extrem de putine despe mine, cel care a surprins acele imagini. Ma gandesc, ca poate vreti sa aflati cate ceva si despre omul din spatele aparatului de fotografit. Sau cel putin asta imi doresc ?.

Ina si Vlad, Club Cortina, Corbeanca. Pentru a doua oara in aceesi locatie in mai putin de o luna. Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum si recunosc ca imi era putin teama sa nu fac aceleasi cadre ca prima data, sa nu ma repet. Dar evident, ca atata timp cat oamenii sunt diferiti, traiesc, se bucura si se manifesta diferit, cu siguranta imaginile vor fi unice pentru fiecare in parte. Asa ca, nu aveam de ce sa imi fac griji in privinta asta. Si cand toate astrele se aliniaza, de la locatie faina, miri minunati, coleg nou si tare simpatic, echipa de videografi Balasa Films, cu care imi face mereu placere sa ma revad, lucrurile nu au cum sa nu iasa bine ?.

Ina, Vlad, ma bucur ca v-am cunoscut si sper ca in imaginile de mai jos sa va regasiti asa cum sunteti voi si cum v-ati simtit in ziua aceea, atat de importanta pentru voi.

Cu drag,

Vali

PS: La aceasta nunta am fost insotit pentru prima data de Antonio Socea. Un fotograf la inceput de drum si care a vrut sa vina cu mine la cateva evenimente. Nu stiu daca a invatat ceva de la mine in ziua aceea, dar a facut o treaba excelenta si am fost placut surprins ca la selectia finala sa descopar ca multe fotografii ii apartin (2 sunt si in selectia de mai jos).Sunt sigur ca o sa mai vedeti cadre facute de el aici pe blog, pentru ca nu a fost singura data cand m-a insotit anul acesta si sper sa o faca si anul viitor, atata timp cat simte si ii face placere sa vina cu mine. Thanks, my friend!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *