Georgiana & Ciprian

Faceam fotografie de nunta de doar un an, cand, pe la inceputul verii lui 2015 primesc un mail care m-a surprins dar in acelasi timp mi-a bucurat fata mea cazuta si ziua aceea a fost brusc una mai vesela pentru mine. Mi-a scris un “moldovean” asa cum s-a autointitulat el, care venise de un an in Bucuresti ca IT-is si in timpul liber facea fotografie. Era prima data cand cineva ma intreba daca pot sa il iau cu mine la cateva evenimente, pentru ca vrea sa exerseze si sa invete mai mult de la ceea ce insemna fotografia de nunta. Iar de atunci, a tot mers cu mine la evenimente. Prin Bucuresti sau prin tara, de cate ori a putut si a vrut. Mi-a fost si inca imi este, un bun copilot in deplasari, coleg de camera indurator cu viciile si obiceiurile mele, confident de glume deocheate (spuse doar din partea mea), are grija de mine cand imi e sete sau imi uit rucsacul in mijlocul drumului la sedintele foto si avem o multime de amintiri impreuna, placute sau mai putin dorite la nunti. El este Ciprian Plesca, un baiat cu suflet mare si care va ramane pentru mine, primul si cel mai bun coleg de “arme” din postura de second shooter.

Dupa ce mi-a suportat 2 ani toate toanele si sforaitul produs fara voia mea, dimineata, dupa o nunta obositoare, cum era sa nu fiu prezent si la nunta lui. Si nu oricum, ci asa cum ma stie in fiecare sambata, fotograf. Daca stai de vorba cu Georgiana si Ciprian, ai impresia ca nu sunt moldoveni nascuti in Iasi, ci mai degraba doi oameni calmi si molcomi din Ardeal. Imi sunt asa de dragi, incat i-as lua pe amandoi la nunti cu mine ?. Numai ca Georgiana are treaba in weekend-uri, fiind vocalista unei trupe ce canta tot la evenimente. Asa se si explica prezenta lui Ciprian mai tot timpul cu mine: se plictiseste singur acasa sambata ?. As sta sa va povestesc multe despre cei doi, dar am atat de mult de editat si de recuperat un timp petrecut in ultimele 3 saptamani cu un eveniment personal mai putin fericit, incat mai bine va las sa urmariti poveste lor in imagini, iar eu ma intorc la treaba.

Georgiana, Ciprian, va doresc sa ramaneti toata viata asa cum v-am vazut eu in ziua aceea, fericiti si cu mare grija unul fata de altul. Ne vedem in mai putin de o luna sa continuam povestea voastra de acolo de unde a si inceput ?. Va pup si imbratisez!

Cu drag,

Vali

PS 1: Intamplarea a facut ca la aceasta nunta sa nu merg singur, ci insotit de un alt coleg, fotograf excelent si un prieten tare drag si fain, Casian Podarelu. Caruia tin sa ii multumesc pentru ca a renuntat la timpul lui liber si extrem de scurt in Iasi, pentru a veni cu mine si a-mi fi de un real ajutor in ziua respectiva. Si chiar a facut-o cum nu se putea mai bine, iar 5 din fotografiile de mai jos ii apartin. Thanks, my friend!

PS 2: Ciprian, ne vedem sambata, avem treaba si croit amintiri impreuna. Pentru miri, dar si pentru noi ?.

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *