Geanina & Cristian

In ultima perioada, la aproape toate evenimente pe care le-am fotografiat, mirii au fost din ce in ce mai preocupati ca totul sa iasa perfect la nunta lor. Se straduiesc ca totul, chiar si cele mai mici detalii, sa fie asa cum le-au planuit si isi fac mereu griji ca nu cumva sa lipseasca ceva cuiva si toata lumea sa se simta bine in ziua si seara respectiva. Tinutele, locatia, mancarea, aranjamentele, muzica si multe altele sunt preocuparea lor in ziua aceea, cand de fapt ar trebui sa se bucure de momentele care trec atat de repede intr-o zi atat de agitata. Ar trebui sa se gandeasca, ca de fapt nu ei sunt acolo pentru toti cei prezenti, ci exact invers. Toata lumea, prieteni, rude si familie au venit la nunta lor, pentru ei. Vad miri suparati si nervosi ca florile nu au ajuns la timp, ca machiajul nu mai este ca la inceput, ca tortul a intrat mai devreme de cat era programat sau mai stiu eu ce motive, pe care in loc sa le treaca usor cu vederea, le dau o importanta prea mare. Asta in detrimentul unui zambet, bucuriei, momentelor frumoase, a emotiilor ce trebuie traite firesc, cu drag si din plin intr-o zi atat de speciala.

Nu este si cazul Geaninei si a lui Cristian, care au fost extrem de relaxati toata ziua, chiar si atunci cand a inceput ploaia la cununia religioasa din aer liber. Ei au primit asta cu bucurie si cu zambetul pe buze. Apoi la petrecere, incaltati cat mai comod, au stat toata seara pe ringul de dans, sarind in sus de bucurie si atunci cand poate muzica rock, nu a fost pe placul tuturor celor prezenti. Nu este pentru prima data cand ma intalnesc cu cei doi, pentru ca Geanina a fost doamnisoara de onoare la nunta Nicoletei si a lui Alex, si cu siguranta ne vedem din nou anul viitor, cand se preda stafeta catre alt cuplu fain din cercul lor de prieteni. Abia astept sa va revad pe toti! 🙂

Geanina, Cristian, ma bucur ca am fost langa voi in ziua aceea, iar ce vedeti mai jos sunt doar o mica parte din amintirile de la nunta voastra. Sper sa va bucurati de ele mult timp de acum inainte!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *