Ema

De ceva vreme nu am mai postat botezuri, dar asta nu inseamna ca nu fotografiez si astfel de evenimente. Sunt la fel de importante si emotionante, ca o nunta, cu momente unice, pline de trairi si de emotii, exact ceea ce incerc eu sa surprind si sa transmit prin fotografiile mele, asa ca o sa revin la obiceiul de a posta cu drag si astfel de evenimene.

Pe Diana si pe Filip i-am cunoscut prima data prin intermediul fotografiilor prietenului Marian Cristea, care le-a fost fotograf la nunta. Personal i-am cunoscut in dimineata eveniemtului si m-am simtit bine la ei acasa, unde m-au primit cu drag. Acolo am facut cunostinta si cu micuta Ema, o fetita tare vesela si curioasa de tot ce se intampla in jurul ei. A urmat firesc biserica, cu baita in cristelnita si restul obiceiurilori ce tin de un astfel de moment, dupa care impreuna cu rudele si prietenii au mers sa sarbatoreasca si sa se bucure de acest eveniment din viata lor.

Diana, Filip si Ema, ma bucur ca v-am cunoscut si va las sa urmatiri mai jos, cateva momente din acea zi speciala pentru voi.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la Ema 🙂 . Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *