Eliza & Tudor

Iata si prima nunta din acest sezon. Eliza m-a sunat cu doar doua saptamani inainte de eveniment, iar cand i-am cunoscut am fost sigur ca vor avea o nunta altfel, o nunta eleganta la care ma voi simti foarte bine. Asta pentru ca cei doi sunt foarte veseli si draguti si mi-au spus de la inceput sa le fotografiez nunta asa cum imi place mie. Va multumesc pentru increderea pe care ati avut-o in mine si sper sa va placa rezultatul. Pregatirile lipsesc pentru ca au vrut sa inceapa ziua relaxati alaturi de prietenii lor, fara stresul aparatului de fotografiat care ii urmareste peste tot. Eliza cu fetele la o cafea, iar Tudor cu baietii la un pahar de whiskey. La scurta sedinta foto s-au purtat extrem de natural si au fost foarte relaxati in fata aparatului. Petrecerea a inceput cu un discurs atat de frumos si sensibil incat trebuie sa recunosc, ca este prima nunta la care merg (in afara de a mea) la care sunt extrem de emotionat in fata unui astfel de moment. In rest, muzica foarte buna si tineri care s-au distrat la maxim alaturi ce cei doi. Sa tot fii fotograf la astfel de evenimente si sa intalnesti oameni atat de speciali. Eliza, Tudor (Mihai :)) ma bucur ca ne-am cunoscut si sper sa va placa ce vedeti azi la mine pe blog.

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

5 Comments

 1. Andrei
  June 28
  Reply

  Foarte faine cadrele!
  Felicitari!

 2. Tudor
  June 20
  Reply

  Pozele sunt extraordinare Vali, ma uit la ele in continuu de cand le-am primit. Sunt naturale si emotionante, exact asa cum ne-am simtit noi 🙂

  • MATEI
   June 20
   Reply

   Multumesc mult Tudor!

 3. MATEI
  June 20
  Reply

  De la oameni asa speciali si draguti nu puteau sa vina decat cuvinte frumoase :). Eliza, eu va multumesc pentru ca am avut ocazia si placerea sa va cunosc. Sunteti minunati!

 4. Eliza
  June 19
  Reply

  Fara cuvinte…

  Ador cand fac alegeri ce-mi ofera bucurie iar faptul ca tu ai fost fotograf la nunta noastra a fost alegerea perfecta!

  Multumim frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *