Elena & George

Scriu acest text cu zambetul pe buze pentru ca imi aduc aminte prin ce peripetii am trecut ca sa ajung la Campulung. Nu vreau sa va plictisesc cu mai multe amanunte, tin doar sa le multumesc Danielei si lui Catalin Balasa care m-au ajutat sa nu ratez primele momente de la nunta 🙂 .

Elena si George sunt cei mai calmi si rabdatori oameni pe care i-am cunoscut. Inca de la prima noastra intalnire m-au cucerit cu calmul lor si am fost sigur ca o sa ma simt bine alaturi de ei. Au avut o nunta mare, asa cum se obisnuieste in aceasta zona, unde aveai impresia ca a venit tot orasul sa se distreze si sa fie alaturi de ei. Pentru sedinta foto de logodna si-au dorit sa se intoarca in locul unde s-au cunoscut pentru prima data si asa am ajuns sa facem fotografii intr-un cinematograf 🙂 . Nici sedinta foto de dupa nunta nu a fost departe de locurile lor dragi, fiind facuta intr-o dupa amiaza destul de racoroasa undeva pe dealurile ce inconjoara orasul Campulung.

Elena, George va multumesc pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii si va las in continuare sa urmariti povestea voastra in imagini.

Cu drag,

Vali

PS: Ciprian Plesca m-a ajutat si la aceasta nunta, o poza din cele de mai jos fiind a lui. Multumesc mult, Ciprian!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *