Doinita & Adi

Imi este foarte draga aceasta nunta si cei doi, incat nici nu stiu cu ce sa incep. Nunta lor a fost una mai putin comuna avand loc intr-o vineri, undeva langa Bucuresti, asta desi ei locuiesc in Ardeal. Dar asta nu e tot, povestea lor este si mai interesanta pentru ca sunt nascuti in doua tari vecine Romaniei. Doinita si Adi m-au cucerit inca de la prima intalnire (si spun asta fara sa exagerez cu nimic) pentru ca pe parcursul celor doua ore cat a durat intalnirea noastra, au fost foarte relaxati si s-au tinut tot timpul de mana.

Ziua nuntii a fost una cel putin la fel de speciala, presarata cu obiceiuri pe care le-am vazut pentru prima data, fiind aduse de parintii si rudele Doinitei din Republica Moldova, dar in acelasi timp si cosmopolita, cu prieteni si rude de prin toate colturile Europei. Petrecerea a fost un spectacol mai ales cand prietenii straini incercau sa invete pasii de dans traditionali romanesti 🙂 .

Doinita, Adi, va multumesc mult pentru increderea acordata, ma bucur ca v-am cunoscut si datorita mirilor ca voi, este clar ca nu voi renunta prea curand la aventura mea cu fotografia de nunta.

Cu drag,

Vali

PS1: Surpriza de la sedinta a fost cu adevarat delicioasa, va multumesc mult! 🙂
PS2: La aceasta nunta m-a ajutat Stefan Droasca, coleg si prieten, iar 3 cadre din postarea de azi sunt ale lui (poza 2, 9 si 15). Multumesc mult, Stefan! Mi-ai fost de mare ajutor si ai facut super treaba.

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *