Denisa & Cristi

Asa cum probabil se intampla adesea, nici eu nu am mai tinut legatura cu vreun coleg de clasa din scoala generala, ci doar rar mai vorbesc cu cativa dintre fostii colegi de liceu. Nici in lista facebook-ului nu am colegi din clasele primare si ma tot intreb cum sunt azi, ce fac, unde si ce cariera a urmat fiecare. Am avut colegi cu care eram impreuna de dimineata, de la primele ore ale scolii, pana seara tarziu. Ceva se intampla cand ne maturizam, pierdem majoritatea legaturilor vechi cu prietenii, dar din fericire construim altele noi cu speranta ca vor rezista in fata anilor.

Cu toate astea, expresia “ce mica e lumea” nu a aparut intamplator. Iar pentru mine, Denisa si Cristi fac parte din aceasta “lume mica”. Cristi este si el fotograf, dar l-am intalnit prima data acum mai bine de un an la o nunta, unde era videograf alaturi de prietenul Florin Despa si a fost o surpriza tare placuta cand mi-a propus ulterior sa ii fotografiez nunta. La prima intalnire cu cei doi am descoperit ca stam in aceeasi zona, ne despart doar cateva strazi si ca Denisa a fost in aceeasi scoala generala ca si mine, dar in alt an. Iar in ziua nuntii, surpriza a fost si mai mare, cand printre prietenii lor, am reintalnit doi colegi de clasa din scoala generala. M-a bucurat revederea cu ei si am rememorat cu drag acea perioada a copilariei atat de frumoasa si in acelasi timp inocenta ?.

Denisa, Cristi, ma bucur ca v-am fost alaturi in acea zi minunata, in care eu m-am simtit ca intre prieteni si sper sa ne revedem si cu alte ocazii. Va imbratisez!

Cu drag,

Vali

PS: Antonio Socea m-a insotit si de aceasta data si ii multumesc mult pentru ajutor. Toate fotografiile de la pregatirile lui Cristi ii apartin, dar pe langa astea, a facut o treaba excelenta si in restul zilei. Thanks a lot, my friend!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *