Delia & Ciprian

Prima nunta din acest an in provincie, a fost la Brasov. Un oras de care ma leaga multe amintiri placute de foarte mult timp si unde imi face placere sa revin de fiecare data. Pe langa delegatiile destul de dese de la vechiul job si multe alte vizite, am si cea mai frumoasa amintire legata de fotografie: sedinta noastra foto de la nunta este facuta tot aici 🙂 .

Delia si Ciprian mi-au placut de la prima noastra intalnire, pentru ca am descoperit doi oameni naturali si in acelasi timp emotionati. Iar in ziua nuntii i-am redescoperit, fiind extrem de veseli si oameni langa care mi-a facut mare placere sa petrec timpul. De la parintii celor doi, care m-au primit calduros la ei acasa, pana la prietenii lor, toti m-au facut sa ma simt ca facand parte din cercul lor de oameni dragi, astfel facandu-mi ziua mult mai usoara si placuta 🙂 .

Delia, Ciprian, va doresc sa ramaneti la fel de naturali si veseli, iar acum va las sa urmariti povestea nuntii voastre, asa cum am vazut-o eu intr-o zi ploioasa de mai.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

One Comment

  1. […] m-a dus să îi cunosc pe Alina și Tudor. Prietenia lor cu Oana și Alex, prieteni buni cu Delia și Ciprian. Pe care, cum credeți că i-am cunoscut? ? Nu este satisfacție mai mare să vezi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *