Cristina & Sandor

Pe Cristina si Sandor i-am intalnit cu foarte putin timp inainte de nunta lor, la recomandarea colegului si prietenului meu Marian Cristea. Intalnirea cu ei a fost foarte placuta, fiind foarte relaxati si avand incredere in mine ca voi surprinde momentele de la nunta lor asa cum isi doresc. Am avut inca de atunci un sentiment foarte placut, ca va fi o nunta la care ma voi simti in largul meu si la care nu voi face decat ce stiu mai bine, sa umplu cardurile cu fotografii 🙂 .

Locatia La Serrata a fost gazda pentru cununia religioasa si petrecerea ce a urmat imediat dupa. Un loc tare fain, in care am fost pentru a doua oara si unde o sa revin cu drag de fiecare data. Petrecerea a fost una din cele mai energice de anul acesta, asta datorita prietenilor lor care au facut o atmosfera placuta, dar si datorita Trupei Atelier care este una din cele mai bune trupe de cover-uri pe care le-am vazut in ultima perioada.

Cristina, Sandor ma bucur ca ne-am cunoscut, va multumesc pentru incredere si sper ca postarea de mai jos sa redea povestea voastra, asa cum v-ati dorit!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

 1. Andrei C
  December 3
  Reply

  Excelente pozele!

  • MATEI
   December 3
   Reply

   Mersi Andrei! Ma bucur ca iti plac 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *