Cristina & Liviu

Back in business dupa o scurta perioada de vacanta. Singura pe care mi-o permit in timpul sezonului, fiind o perioada de post pentru biserica ortodoxa si din acest motiv, destul de putine evenimente in primele doua saptamani din august. Dupa ce m-am intors din cele cateva zile petrecute in Italia, singura concluzie este ca as putea fi extrem de relaxat si as castiga ceva bani intr-un timp foarte scurt, daca as sta acasa si nu as mai merge in concediu ?. Ar putea fi, cel mai usor mod de a castiga bani, necheltuind o suma asa mare in cateva zile si cu siguranta as fi si mult mai odihnit. Din astfel de vacante, in general vin mai obosit decat am plecat, dar asta si pentru faptul ca vreau sa vad cat mai mult in cele cateva zile libere. Dar cu toate astea, nu regret absolut deloc astfel de zile, le astept un an intreg si le savurez cu placere, mai ales ca in perioada de vara sunt printre singurele zile pline pe care le petrec cu sotia mea sau cu oameni dragi alaturi ?.

Dar sa revenim la Cristina si Liviu, cu care am descoperit, mergand spre sedinta foto de dupa nunta, ca anul trecut au fost in vacanta exact in acelasi loc unde urma sa plec si eu. Si uite asa, pe drumul catre Balcic, am aflat cateva ponturi pentru vacanta mea, ce urma sa vina. Asta la dus, pentru ca la intors, am crezut ca nu mai ajungem acasa in seara aceea, din cauza furtunii care ne-a prins pe drum. M-am bucurat de cel mai bun loc pentru spectacolul de fulgere ce ne-a insotit tot drumul de intoarcere, dar am stat si cu teama sa nu ramanem in mijlocul drumului, in Bulgaria, pe o vreme asa neprietenoasa. De aceea, pe langa placerea de a fotografia si a oferi mirilor mei amintiri din ziua nuntii, acesta este un alt motiv pentru care iubesc ceea ce fac, pentru astfel de experiente ?.

Cristina, Liviu, mai jos aveti ceea ce am vazut eu prin obiectiv in ziua nuntii voastre, si sper sa va intoarceti mereu cu drag si emotie in timp, privindu-le!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *