Cristina & Cristian

Aceasta este una din partile frumoase, cand esti fotograf de nunta: sa fii azi la Hilton, la o petrecere in care cei veniti din afara tarii ne dau lectii despre cum sa ne distram, maine in Slobozia, cu petale de trandafir ce cad din elicopter iar sampania Moet se bea direct din sticla, poimaine in Corbeanca, cu oameni care nu tin la etichete si pe care iti vine sa ii iei acasa de dragi ce iti sunt, si tot asa, din loc in loc, un sezon, un an intreg, fotografiind momente speciale si unice. Cum sa nu spuna lumea din jur de fotografii de nunta ca au un job asa fain! Da, pentru ca asta se vede in exterior. Nu se vad noptile nedormite in fata calculatorului, cele 16-20 de ore de munca continua in fiecare sambata, uneori fara sa apuci sa mananci mai nimic pana dimineata sau weekend-urile petrecute la munca si ulterior dormind, timp pe care nu il petreci cu familia si cei dragi. Contraste, zambete, nervi, crampe, lacrimi, vise, bucurie, munca, emotie, epuizare sunt doar cateva cuvinte traite de fiecare dintre noi in parte, in diferite feluri sau momente.

Cristina si Cristian sunt doi tineri plini de energie si entuziasm. Pe langa numele asemanatoare, povestea lor este una interesanta, ei fiind colegi de clasa inca din prima zi de scoala, ca apoi sa urmeze la liceu, chiar pana la facultate, iar acum continua in viata pe acelasi drum. Au avut o nunta selecta, cu invitati speciali, pe malul lacului Amara, unde am descoperit un loc frumos, de care nu stiam ca exista. Dar pentru ca eu sunt putin in intarziere cu predaul materialelor si multi miri isi asteapta fotografiile, mai bine trec din nou la editat si va las sa urmariti o mica parte din povestea de azi.

Cristina, Cristian, sunt sigur ca veti avea zile frumoase si speciale impreuna, nu va ramane decat sa va bucurati de ele si sa continuati povestea voastra ?.

Cu drag,

Vali

PS: Si de aceasta data am fost insotit de colegul si prietenul meu Ciprian Plesca. Ca de fiecare data, a facut o treaba excelenta ca second shooter, dar de aceasta data s-a intrecut pe sine. Bravo, my friend!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *