Cristina & Claudiu

Cu tot decalajul pentru predatul materialelor prin care am trecut in toamna, am reusit sa recuperez pe parcurs si sa nu depasesc nici un termen contractual. Mai am de editat doar doua nunti de anul trecut si ma bucur ca vor fi si ele predate la timp. Cu toate astea insa, nu intru in vacanta, ci va urma o perioada si mai incarcata, pentru ca pregatesc ceva nou si am mari emotii. O alta etapa din acest drum al fotografiei de nunta, care sper eu sa fie unul cat mai lung si drept, asa cum a fost si pana acum. Dar detalii despre ce pregatesc, vor veni in curand, aici pe blog ?.

Revenim la povestea de azi, care este despre Cristina si Claudiu. Doi tineri cu care m-am intalnit nu cu foarte mult timp inante de eveneimetul lor. Un eveniment pregatit exact asa cum si-au dorit, intr-o locatie superba de langa Bucuresti si muzica aleasa pentru ei si toti cei prezenti. Recunosc, nu este chiar genul meu de muzica preferata pentru petrecerea de nunta, fiind in mare parte muzica populara. Nu am nimic impotriva acestui gen de muzica, dar eu il privesc doar din punct de vedere fotografic. Iar in acest caz, dinamismul si diversitatea lipsesc total, pentru ca toate fotografiile sunt aproape identice, cu invitatii care se tin de mana, prinsi intr-o hora sau sarba. Dar atunci cand muzica populara este intrerupta de o trupa cu opt frumoase dansatoare, zambetul imi apare pe fata si ma bucur fotografiind momentele pline de energie. Si ca sa intaresc cele spuse mai sus, nu mai zabovesc la povesti si va las sa urmariti povestea nuntii celor doi in imaginile de mai jos.

Cristina, Claudiu, sunt sigur ca veti avea un viitor lung si frumos impreuna, asa ca nu ramane decat sa va bucurati de el si sa va iubiti sincer!

Cu drag,

Vali

PS: Nu am fost singur la acest eveniment. Ciprian Plesca a facut din nou o treaba minunata ca second shooter si o mare parte din fotografiile primite de cei doi, ii apartin. Multumesc mult pentru ajutor, Ciprian!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *