Carmen & Razvan

De multe ori m-am gandit sa fac o vizita la liceul pe care l-am terminat cu ceva timp in urma. Mult prea mult, pentru a avea amintiri atat de vii, dar amintiri care raman si nu se sterg niciodata din memorie. Nu este un liceu cu renume in Bucuresti, ba chiar destul de putin cunoscut, dar este un loc atat de drag mie. Este locul unde eu am petrecut poate cea mai frumoasa perioada din adolescenta. Perioada liceului are cele mai pure, nevinovate si nealterata sentimente despre ceea ce inseamna dragostea, aventura si chiar viitorul nostru. Nu stiu daca profesorii mei dragi mai predau acolo, dar tare mi-as dori sa ii revad si sa le multumesc pentru ca ne tineau cu capul pe umeri mai tot timpul, atunci cand noi credeam ca le stim pe toate, dar nu aflasem nici 10% din ce va urma in viata noastra.

Am pasit dupa multi ani din nou intr-un liceu, cu Carmen si Razvan. Si-au dorit in ziua nuntii sa se reintoarca acolo unde s-au cunoscut, in curtea liceului. Liceul lui Carmen, Razvan venea doar in vizita aici, asa cum faceam si eu in perioada aceea. Mergeam in vizita pe la alte licee, pentru ca fetele de acolo ni se pareau mereu mai frumoase ca cele de la noi. De foarte multe ori, chiar erau ?.

Cu tot cu vizita la liceu, nunta lor pentru mine a fost ca un bol de cirese in luna mai sau ca o limonada rece intr-o zi torida, pe care o savurezi fara sa respiri, ca la final sa tragi tare aer in piept. Asta si pentru ca rar vezi doi oameni atat de naturali, de atenti, de sensibili unul cu celalat, cu atat umor si buna dispozitie o zi intreaga si dupa miezul noptii, pana dimineata. Sunt oameni de care m-am indragostit de la prima noastra intalnire, iar in ziua nuntii parca imi venea sa ii iau acasa ?.

Carmen, Razvan, ma bucur ca v-am fost alaturi in ziua aceea atat de speciala, m-am incarcat maxim cu energie de la voi si m-am simtit minunat. Va imbratisez!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *