Aura & Marius

Anul 2016 a trecut extrem de repede, a fost unul pe cat de agitat, pe atat de plin cu momente de bucurie, dar de fapt poate va povestesc in detaliu despre ce a insemnat acest an pentru mine, intr-o alta postare. Ma uit cu incredere spre 2017, stiu ca va fi plin de provocari, asteptari (personale in primul rand) dar stiu ca voi avea miri cel putin la fel de frumosi ca cei pe care i-ati vazut pana acum la mine pe blog 🙂 .

Prima mea intalnire pentru sezonul trecut a fost cu Aura si Marius. Asta pentru ca ei stiau foarte bine ce vor si mi-au spus de la inceput cat de importante sunt pentru ei fotografiile dar si ce isi doresc de la un eveniment atat de important. In ziua nuntii, mai exact in a doua jumatate a lunii septembrie, a fost extrem de cald, dar asta nu i-a impedicat absolut deloc pe cei doi sa se bucure de ziua lor si sa petreaca asa cum si-au stabilit si imaginat, inca de la inceput. Totul a decurs foarte bine, cei doi implicandu-se in organizare pana la cele mai mici detalii, iar programul serii, unul extrem de variat, a fost pe placul tuturor celor invitati. Din pacate, nu am reusit sa mai organizam si sedinta foto programata dupa nunta, dar cu siguranta va urma una cat de curand si ne vom bucura de sosirea primaverii impreuna.

Aura, Marius stiu ca abia asteptati aceste fotografii, asa ca va las sa va bucurati de ele in continuare si ne vedem imediat ce timpul ne permite sa continuam povestea voastra.

Cu drag,

Vali

PS: Doua din fotografiile de mai jos sunt facute de Ciprian Plesca, cel care a fost alaturi de mine si la aceasta nunta, pana la petrecere. Multumesc mult pentru ajutor, Ciprian!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

  1. Andrei C
    January 6
    Reply

    SUPERB !!!
    Poza 2 e preferata mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *