Andreea & Vlad

Este foarte greu sa exprimi in cuvinte, ce simti sau ce sentimente te incearca atunci cand ai ghinionul sa ti se intample ceva ingrozitor in viata ta. Nu o sa intru in detalii si sa va povestesc in amanunt, dar nu o sa uit niciodata dimineata de vineri, 1 septembrie 2017, cand la ora 7:45 m-a trezit un telefon pe care nu as fi vrut sa il primesc niciodata de la cineva, cu atat mai mult de la sotia mea, care a fost implicata intr-un eveniment nefericit (acum este foarte bine, am trecut cu bine impreuna peste acea perioada). Pur si simplu, in momentele acelea, ti se inmoaie picioarele, tot corpul iti tremura, intri intr-o stare de soc si nu mai esti bun de nimic mult timp. Cu toate astea, trebuia sa ma stapanesc, sa ma mobilizez si sa incerc sa trec cu bine de aceste momenete, mai ales ca aveam nunta a doua zi la Vaslui, unde trebuia sa ajung chiar in acea seara. Bineinteles ca dupa sute de kilometrii facuti cu masina, multe ore petrecute la politie si in spitale, am facut tot posibilul sa ajung in noaptea aceea, la alte sute de kilometrii, acolo unde aveam eveniment sambata.

Andreea si Vlad m-au inteles perfect prin ce am trecut si le multumesc pentru asta. Sunt doi tineri minunati si datorita lor, ziua mea de sambata a fost mai usoara si am putut sa ma concentrez la ceea ce aveam de facut. Desi din cand in cand imi zbura mintea la sotia mea lasata acasa, inca in stare de soc. Nu este usor sa fotografiezi asa, in starea aceea, dar pe langa cei doi miri care m-au facut sa trec mai usor peste acele momente, am avut si colegi care mi-au facut ziua mai usor de trecut. Este vorba de Maria si Florin, dragii mei prieteni de la Despa Films, impreuna cu Ciprian Plesca, care a venit de la Iasi pentru a ma ajuta. Bineinteles ca a facut-o cum nu se putea mai bine, multe din fotografiile predate mirilor ii apartin si nu mai putin de 7 din cele de mai jos sunt facute de el. Thanks a lot, my dear friend!

Andreeaa, Vlad, va multumesc pentru intelegere si rabdare, iar eu sper ca fotografiile de mai jos sa va aduca aminte mereu cu drag de ziua aceea minunata pentru voi si incercata cu multe emotii.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *