Andreea & Titus

Ca in fiecare iarna, in pragul sarbatorilor, editez cu drag si spor in incercarea de a preda evenimentele de peste an. Nu cred ca voi putea niciodata sa le termin inainte de sarbatori, dar sincer nici nu cred ca imi doresc asta, pentru ca vreau sa ma ocup atent si cu drag de fiecare eveniment in parte. Este si placut, cand afara este frig si vremea asa mohorata, iar eu editez cadre cu soare, colorate, cu oameni frumosi ce au lacrimi de fericire pe obraz sau rad cu pofta 🙂 .

Revenind la nunta din acest post, trebuie sa recunosc ca cel mai mult imi place vremea si lumina serilor din septembrie, este asa placuta si linistitoare. De un astfel de cadru si atmosfera au avut parte Andreea si Titus la nunta lor, alaturi de oameni dragi, o gasca faina de prieteni si muzica de calitate intr-un loc pe masura, Club Diplomat. Cand toate sunt asa cum iti doresti si totul decurge firesc, nu ai cum sa nu traiesti fiecare moment cu emotie si sa te bucuri din plin de o astfel de zi, iar Andreea si Titus au facut asta din plin. S-au admirat toata ziua din priviri, se putea observa usor cat de mult se iubesc si cat de speciala a fost aceasta zi.

Andreea, Titus, ma bucur ca v-am cunoscut si va multumesc pentru ca ati avut incredere in mine. Sper ca aceste fotografii sa va aduca aminte mereu, cu drag, de toate emotiile traite atunci.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *