Anca & Vlad

Primesc de multe ori cereri de oferta, in care suntem felicitati pentru munca noastra si intrebat daca suntem disponibili pentru a fotografia un anumit eveniment. Da, ati citit bine “suntem” si nu stiu de unde aceasta confuzie. Eu sunt angajat, sef si secretara in acelasi timp, imi car singur rucsacul sambata si apoi tot eu sunt cel care petrec zeci de ore in fata calculatorului pentru fiecare eveniment in parte. Fotografiez singur, fara asistent si din cand in cand mai vine cu mine unul din colegii si prietenii mei fotografi. Asta poate pentru ca, inca nu am reusit sa imi conving sotia sa mi se alature in acesta aventura a mea, cum ii spun eu. Are job-ul si drumul ei, iar pana la urma, trebuie sa fie cineva cu capul pe umeri si picioarele pe pamant in aceasta familie ?. De data aceasta insa, Dana m-a insotit pana la Buzau, dar nu pentru a ma ajuta cu ceva in ziua nuntii, ci pentru ca era o ocazie buna sa isi revada parintii ?.

Anca si Vlad au pregatit fiecare detaliu pentru acest eveniment, de la distanta. Au revenit in tara (intre timp chiar definitiv), dintr-o parte a lumii unde acum ai putea sa stai linistit la plaja. Pentru ca in ziua nuntii a plouat destul de mult, iar pe langa asta, ca in cele mai multe cazuri, programul zilei se decaleaza din diverse motive, din pacate nu am avut mai mult de 10 minute pentru sedinta foto. Imi pare tare rau, pentru ca sigur ne-am fi distrat de minune si ar fi iesit cadre faine. Anca si Vlad, fara sa faca mari eforturi, sunt foarte naturali, mereu zambind si mai toata ziua s-au privit, admirat si fara sa spuna nimic, se observa usor cat de mult se iubesc. Se spune ca atunci cand ploua la nunta, este semn de bogatie si belsug, asa ca nu pot decat sa imi doresc acest lucru pentru cei doi ?.

Anca, Vlad, ma bucur ca ne-am cunoscut si va multumesc pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii. Va imbratisez!

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *