Ana

Sunt un tip gurmand si asta se poate observa usor ?, iar unul dintre restaurantele mele preferate din Bucuresti este Sardin. Daca iti place mancarea italieneasca si vrei sa simti gustul fresh si autentic al preparatelor din peninsula, aici este cel mai bun loc. Peste, fructe de mare sau paste preparate de un chef roman, dar care a trait si a gatit aproape 20 de ani in Italia, in restaurante cu stele Michelin. Pot spune fara ezitare, ca tarta de mere cu inghetata de casa este in top 3 deserturi savurate de mine vreodata. Nu stiu daca este chiar pe primul loc, dar cu siguranta pe primul loc ca si desert servit in Romania. Si pe langa toate astea, locul arata fabulos. La o prima privire, pare un mic muzeu al ustensilelor si obiectelor folosite intr-o bucatarie si numai, asezate cu grija pe peretii restaurantului.

Cand am aflat ca micuta Ana isi va sarbatorii petrecera de botez in acest loc, mi-a aparut un zambet mare pe fata ?. Un botez la mijlocul lunii noiembrie, dar cu un iz de primavara, la o biserica din centrul capitalei, unde am intalnit poate cel mai bun si fain preot de pana acum. Asa ca, pentru mine a fost o zi plina de experiente frumoase, cum de altfel a fost si pentru micuta Ana.

Sper ca cele cateva imagini de mai jos, sa va duca si pe voi in acea atmosfera speciala, pe care a trait-o Ana alaturi de parinti si cei apropiati lor.

Pe curand,

Vali

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *