Ana & Mihai

Nu am mai mers de ceva vreme la teatru. Si nu pentru ca nu imi place, ba din contra. Din pacate, mereu avem altceva de facut si gasim scuze pentru a justifica lipsa noastra de timp sau implicare in lucruri simple, dar care ne relaxeaza. In schimb, gasim timp pentru a petrecere ore in sir pe Facebook sau in discutii interminabile pe WhatsApp. Mi-as dori ca la un moment dat, sa nu mai gasesc tot timpul altceva de facut si sa revin la obiceiul de a juca tenis, sa citesc mai mult sau pur si simplu sa ies pe strada cu aparatul foto in mana. Nu am fost niciodata un tip foarte activ, dar de cand a aparut tehnologia asta care ne tine cu ochii in monitor sau telefon, din pacate am devenit si mai sedentar. Noroc ca nu mai am mult pana incep evenimentele si o sa fac mai multa miscare decat in perioada asta de hibernare ?.

Ultima nunta din sezonul trecut a fost cu doi oameni super faini, cu inima mare si adevarati iubitori de teatru. Ana si Mihai iubesc asa mult sa mearga la teatru incat toata nunta lor s-a construit in jurul acestei idei. Ziua lor speciala a fost impartita in acte, exact ca o piesa. Merg aproape saptamanal la teatru si nici in ziua nuntii nu au facut exceptie de la aceasta regula. Doar ca de data asta, au stat ei pe scena, in lumina reflectoarelor, pentru ca sedinta foto nu avea cum sa fie facuta in alt loc ?. O experienta cu peripetii, dar in final totul a iesit bine si am facut fotografiile pe care cei doi si le-au dorit.

Ana, Mihai, va doresc sa ramaneti la fel de draguti si sa va iubiti toata viata, asa cum o faceti acum!

Cu drag,

Vali

PS: La aceasta nunta a fost langa mine, Antonio Socea. De data asta nu pentru a face fotografii, desi nu a putut sa se abtina si a facut cateva ?, ci pentru a ma ajuta mult mai mult decat atat. Dar, de ce a venit alaturi de mine la aceasta nunta, vor vedea doar cei prezenti la workshopul meu din luna aprilie. Multumesc mult, my friend! 

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *