Alina & Paris

Nu, nu am fost la Paris pentru aceasta nunta, dar a venit Paris la mine impreuna cu Alina si mi-au spus inca de la inceput ca nunta lor va fi altfel: o petrecere intre prieteni, fara obiceiuri sau traditii specifice. Si chiar asa a fost, pentru ca majoritatea invitatilor au fost tineri care s-au distrat fara oprire pana dimineata, intr-un loc parca facut pentru un astfel de eveniment. Iar la aceasta nunta speciala, rochia Alinei a fost pe masura, pentru ca la un moment dat a facut un mic artificiu si a renuntat la o parte din ea devenind o rochie perfecta de cocktail. Paris, mai serios din fire :), a urmarit indeaproape tot ce a tinut de organizarea evenimentului, iar Alina, sufletul petrecerii, a fost mai tot timpul prezenta in mijlocul ringului dansand toata seara pe ritmurile si acordurile trupei care a intretinut asa de bine atmosfera. M-am simtit foarte bine la aceasta petrecere, mai ales ca am stat toata seara admirand colectia de vinuri ce era expusa intr-un frigider cat tot peretele :). Alina, Paris, asteptarea fotografiilor voastre a luat sfarsit, sper ca a meritat.

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

2 Comments

 1. Alina Preda
  September 11
  Reply

  Vali, asteptarea si asteptarile ne-au fost rasplatite din plin! Foarte rar traim bucuria de a ne fi indeplinite asteptarile si mai ales de a fi depasite! Aceasta bucurie ne-ai oferit-o prin munca ta cu adevarat deosebita. Iti multumim ca ai fost “perechea de ochi” perfecta de care am avut nevoie pentru a surprinde acele momente care vor deveni amintri dragi sufletului nostru. JOS PALARIA!

  • MATEI
   September 11
   Reply

   Alina, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si aprecieri. Mi-a facut placere sa va fiu alaturi in acele momente speciale si ma bucur tare mult ca va plac fotografiile si ca sunt “pe sufletul vostru” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *