Alina & Tudor

BUCUREȘTI / Imperial Boolroom

Am copilărit la țară, la bunici, până la vârsta de șapte ani. Apoi toate vacanțele mele le petreceam acolo. Am încă prieteni buni din perioada aceea cu care păstrez legătura. Creștem, mergem la scoală, ne mutăm, cursul vieții se schimbă și peste tot ne facem prieteni noi. Ei sunt un talisman ce trebuie purtat aproape, oriunde ne duce viața. Nu vreau îmi imaginez nici măcar o zi fără prieteni și cred fară ei alături, am fi atât de saraci sufletește.

Tot prietenia m-a dus îi cunosc pe Alina și Tudor. Prietenia lor cu Oana și Alex, prieteni buni cu Delia și Ciprian. Pe care, cum credeți că i-am cunoscut? ? Nu este satisfacție mai mare să vezi că un grup de prieteni te-au vrut pe tine să le fotografaiezi evenimentele. Oameni plini de viață, cu energie bună și mereu cu zâmbeul pe buze. Când fotografiezi într-un astfel de mediu, zâmbetele și starea de bine devin molipsitoare și chiar daca poate nu ai o zi bună, totul dispare când prin obiectivul aparatului vezi atâta energie pozitivă. Nu trebuie credeți pe cuvânt, este suficient uitați la selecția de poze de mai jos ?.

Alina, Tudor, daca aș avea în fiecare săptămână miri așa plini de viață ca voi, viața mea ar fi cu siguranță mai veselă.

Cu drag și pe curând,

Vali

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *