Alexandra & Sorin

Va povesteam data trecuta despre atmosfera nuntilor mai restranse, iar cea postata azi imi confirma din nou ca astfel de evenimente sunt extrem de faine si pline de emotie, poate mai mult decat la un eveniment clasic. Recunosc ca sunt si preferatele mele pentru ca ma simt mai relaxat si am timp sa ma concentrez mai mult pe surprinderea acestor momente. Asta nu inseamna ca nuntile mai energice sau cu un numar mai mare de invitati nu imi plac, ba din contra ma simt perfect si acolo, mai ales la petrecere, pentru ca ador atmosfera intensa pe ringul de dans, care ajunge sa imi umple cardurile de memorie pana dimineata 🙂 .

O nunta in familie si intre prieteni, cu doi miri sensibili si emotionati, atenti cu toti cei din jur, intr-un cort facut parca pentru ei, asa as descrie doar in cateva cuvinte nunta ce a avut loc la inceput de toamna. Petrecerea a fost intr-un loc tare fain, unde am fost pentru prima data si unde mi-ar face placere sa revin cat mai des. Este vorba de cortul celor de la “I Do Weddings” unde am descoperit un cadru natural in apropierea lacului Belciugatele, miros de iarba proaspat tunsa si cantec de greieri 🙂 .

Alexandra, Sorin m-am simtit minunat la nunta voastra si va multumesc ca mi-ati oferit prilejul sa va fiu alaturi in acea zi! Mai jos aveti povestea voastra in imagini si sper sa va placa asa cum am vazut-o eu prin lentila aparatului foto.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *