Alexandra & Doru

Incep postarile din acest an cu una din nuntile mele preferate de anul trecut. Pe Alexandra am cunoscut-o in urma cu un an, la nunta prietenilor lor Andreea si Toni, pe care mi-a facut mare placere sa ii revad, iar pe Doru l-am intalnit abia in ziua nuntii si mi-a placut de la prima strangere de mana, parca ne cunosteam de ceva vreme si imi aduc aminte cu placere de ceasul foarte vechi pe care l-a purtat in ziua aceea ūüôā . De fapt, cu cat ma duc mai des in Ardeal, cu atat mai mult ma indragostesc de aceste locuri in care intalnesc oameni¬†atat de¬†faini.

O nunta de zi, cu care eu sunt obisnuit mai putin, mai ales ca a trebuit sa merg la pregatirile Alexandrei la 7 dimineata, dar o nunta unde m-am simtit ca intre prieteni pentru ca exact cum spuneam si in postul anterior, sunt extrem de frumos si calduros primit de cei din provincie. Petrecerea a avut loc pe Dealul Feleacului, de unde privelistea Clujului este absolut fantastica si a fost exact asa cum ma asteptam: cu multe shot-uri, muzica buna si o gasca tare faina care s-a distrat nebuneste pana la sfarsit.

Alexandra, Doru, va multumesc pentru caldura cu care m-ati primit la voi si pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii. Sper ca ele sa va bucure si sa spuna povestea nuntii voastre asa cum v-ati dorit.

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *