Alexandra & Dan

Nu am incheiat inca sezonul, insa aceasta este ultima nunta pe care o postez in 2015. Voi lua o pauza de cateva zile de la editat, pentru a reveni cu forte proaspete si cu putere de munca, imediat cum incepe noul an.

Desi drumurile in provincie sunt lungi, in general plecand de vineri si intorcandu-ma acasa abia duminica seara, nuntile din tara sunt frumoase, speciale si au farmecul lor, ca sa nu mai spun ca sunt atat de calduros primit de miri si familiile lor. Asa a fost si cazul Alexandrei si a lui Dan, care m-au invitat la ei acasa inca de vineri seara cand am ajuns la Barlad (nu am scapat nici de invitatia la ciorba de potroace de duminica, dar din pacate nu am putut sa mai raman). Pe langa masa plina de bunatati, imi aduc aminte cu drag ca am mancat pentru prima data un drob (facut de mama lui Dan dupa o reteta secreta) care avea exact gustul celui facut de mama mea 🙂 . In ziua nuntii, cei doi au fost tot timpul extrem de draguti si atenti sa nu imi lipseasca ceva si m-am simtit ca facand parte din familia lor. O nunta mare, cu muzica buna si diversa, care a tinut asa cum se obisnuieste in Moldova, pana tarziu in dimineata si unde nici ospatarii nu vroiau sa plece acasa, acestia facand o hora la sfarsitul programului 🙂 .

Alexandra, Dan sunteti niste oameni minunati si abia astept sa ne revedem si cu alte ocazii, pentru ca timpul petrecut cu voi este extrem de placut 🙂 .

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *