Adina & Tiberiu

Adina si Tiberiu sunt cei mai rabdatori miri ai mei. Au asteptat aceste fotografii cuminti, nu m-au intrebat nici macar o data cand le vor primi sau in ce stadiu sunt cu prelucratul 🙂 . De fapt nici nu ma asteptam la altceva din partea lor, pentru ca sunt niste oameni deosebiti. M-au cucerit de cand ne-am intalnit ai apoi prin modul in care si-au organizat nunta, total pe placul meu. Pregatiri extrem de relaxate, fara nimic regizat sau pentru ca “asa se face”. Nu au vrut nici macar poze de grup la iesirea din biserica, ca sa nu mai spun ca petrecerea a fost fara nici o melodie de muzica populara, hore sau sarbe (recunosc, nu sunt fanul fotografierii acestor momente la petreceri). Dupa miezul noptii, Adina a si renuntat la rochia clasica de mireasa, purtand una in care s-a simtit mult mai lejer si mai ales in largul ei, pe muzica excelenta a celor de la “The Colors”.

Insist spunanad ca da, si-au organizat nunta asa cum recomand si eu la fiecare intalnire cu viitorii miri, adica asa cum simt, pentru ei si sufletul lor, asa cum ii reprezinta mai bine pe ei nu pe parinti, rude sau pentru ca asa trebuie facut. Nici cu Adina si Tiberiu nu am reusit sa mai fac sedinta foto dupa nunta, dar nu-i nimic, pentru ca dupa o perioada atat de lunga de prelucrat, abia astept sa se topeasca zapada si sa plecam prin tara sau cine stie, chiar prin alte tari 🙂 .

Adina, Tiberiu, va multumesc pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii si va doresc sa ramaneti neschimbati mult timp de aici inainte. Ne revedem curand 😉 .

Cu drag,

Vali

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *